Una aproximació a la gent que encara habita prop de l’Albufera, als seus ritmes i ritus ancestrals, centrada especialment en la vida dels últims ‘indígenes’ del lloc, uns adolescents que viuen al barri del Tremolar, i en l’aparició de nous pobladors immigrants.

Temps d’aigua va obtindre el premi al millor llargmetratge documental en la XXX Mostra de València-Cinema del Mediterrani, en 2009. Ha participat en el Festival Internacional de Cine de Rodas (Grecia) i en Ecofilms (Secció Oficial), en 2009; en el Festival Voces (Bogotà, Colòmbia), en 2010, i en el Film Festival Online Green Unplugged, en 2011.

Intèrprets: Vicent García , Oumar Sall, Bernat Pastor, María Ángeles Serrano, Sebastià Bou, Lorenzo Santarremigia, Mor M’Baye. Direcció: Miguel Ángel Baixauli. Guió: Ximo Rojo, Josep Lluís Peris i Miguel Ángel Baixauli. Fotografia: Pere Pueyo. Muntatge: Miguel Ángel Baixauli. Música: Alfred Sorlí. Producció: Jaibo Films / Nadir Fims, amb el suport d’IVAC-La Filmoteca, RTVV i Ajuntament d’Alfafar.

2009. Documental. Color. 1:1’85. 87 minuts.

Web: tempsdaigua.blogspot.com.es/

Disponible en FILMIN: filmin.es/pelicula/tiempo-de-agua