Projectes afins

En aquest apartat volem enllaçar amb projectes afins que es desenvolupen a nivell local, nacional o internacional dins de la recuperació i la valorització de la memòria oral en l’àmbit de l’agricultura, la pesca i el món rural.

Són projectes de recerca que utilitzen mitjans audiovisuals, fotografia, textos o àudio para l’elaboració de material d’arxiu viu de la memòria col·lectiva.

Les Espigolaores

Les Espigolaores és un col·lectiu que treballa en la recuperació del coneixement i la memòria oral de les dones rurals i llauradores des d’una perspectiva feminista.

read more

Laboratorio Reversible

Laboratori Reversible és un col·lectiu d’autoaprenentatge fundat l’any 2014 per un grup de veïnes i veïns de Poble Sec (Barcelona) units pel desig de treballar al voltant de l’experimentació i difusió del cinema analògic, emfatitzant la dimensió local i quotidiana.

read more

Territorio archivo

Territorio Archivo és un projecte de construcció col·lectiva de la memòria d’una comarca de León, la del Condado-Curueño, que basa els seus criteris en la no ficció i en la construcció dels relats comuns dels seus habitants.

read more