Intervencions públiques

Aquesta secció està dedicada a les diverses intervencions que el projecte Artxiviu planteja als espais públics. Des d’obres i instal·lacions d’art públic i d’intervenció al paisatge de l’Horta, fins a presentacions del projecte i dels seus materials audiovisuals en ajuntaments, centres de cultura o altres equipaments públics.

Amb aquestes intervencions, es pretén la dinamització de les relacions socials a partir d’obres i esdeveniments que propicien la trobada en un espai comú de diàleg. Aquestes intervencions públiques són contextos relacionals i d’intercanvi en espais públics, creats a partir dels materials de l’Artxiviu.

Tallers de digitalització casolana

Entre les iniciatives de recuperació de la memòria que plantegem en l’Artxiviu de l’Horta, s’inclouen tallers de «digitalització casolana» com els que durant els últims mesos s’han celebrat a Torrent, Godella i Castellar-L’Oliveral.

read more

Taller de creació audiovisual a Carpesa

Carpesa acull un taller participatiu de creació audiovisual que implica a veïns del poble en l’enregistrament i l’edició de xicotetes històries de la vida lligada al medi agrari de l’Horta.

read more